Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Sjednica Gradskog vijeća Grada Požege odgođena zbog nedostatka kvoruma

Sjednica Gradskog vijeća Grada Požege odgođena zbog nedostatka kvoruma

HDZ s partnerima u vijeću ima 12 vijećnika, no današnjoj sjednici nisu bili nazočni dvojica – Drago Gašpar i Slobodan Manović

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1604

Sjednica Gradskog vijeća Grada Požege, koja se trebala održati danas s početkom u 16 sati, odgođena je zbog nedostatka kvoruma. Naime, na početku sjednice u vijećnici se našlo svega 10 od 21 vijećnika, te je predsjednik Gradskog vijeća dr. Željko Glavić prema poslovniku sjednicu odgodio za 24 sata, za 8. lipnja s početkom u 16 sati.

00:44 Željko Glavić

HDZ s partnerima u vijeću ima 12 vijećnika, no današnjoj sjednici nisu bili nazočni dvojica – Drago Gašpar i Slobodan Manović, koji su se unaprijed ispričali.

Od oporbenih vijećnika jedine su se prije početka sjednice pojavile Tamara Puač i Marina Mirković. No, uvidjevši da bez njih nema kvoruma, pričekale su na vratima vijećnice, a kad se u vijećnici pojavio gradonačelnik Darko Puljašić, Tamara Puač mu je rekla da im one neće čuvati leđa, te su otišle prije početka sjednice.

Predsjednik Gradskog vijeća pričekao je desetak minuta, ne bi li se pojavio netko od oporbenih vijećnika, no do toga nije došlo i sjednica je odgođena.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?