Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

LIDAS 2018. Pleternica - Puno dobre zabave

LIDAS 2018. Pleternica - Puno dobre zabave

Bogat program ovogodišnjeg pleterničkog LIDAS-a (Lipanjskih dana amaterskog stvaralaštva) započinje u subotu 9. lipnja Glazbenim festivalom Cvjetići glazbe

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1853

Bogat program ovogodišnjeg pleterničkog LIDAS-a (Lipanjskih dana amaterskog stvaralaštva) započinje u subotu 9. lipnja Glazbenim festivalom Cvjetići glazbe. Od ove godine ponovno je vraćena autorska večer na ovaj dječji festival, sa željom da se vrati na razinu kao što je to bilo u prošlosti. U subotu 9. lipnja je večer interpretacije poznatih skladbi, a autorska večer je 10. lipnja. Cijeli niz događanja predviđen je za subotu 16. lipnja, koja najavio zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić.

00:32 Domagoj Katić

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Pleternice Marija Šarić je dodala da će u nedjelju 17. lipnja biti održana tradicionalna smotra folklora uz svečanu povorku i nastupe folklornih društava.

00:43 Marija Šarić

Ove godine LIDAS završava koncertom Željka Bebeka u Bilicama 29. lipnja. Cijeli raspored događanja možete pronaći na stranicama Turističke zajednice Grada Pleternice.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?