Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policijska akademija zove mlade ljude u svoje redove

Policijska uprava požeško-slavonska prijepodne je Ulici sv. Florijana održala manifestaciju „Dan otvorenih vrata policije i Policijske akademije"

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 854

Policijska uprava požeško-slavonska prijepodne je Ulici sv. Florijana održala manifestaciju „Dan otvorenih vrata policije i Policijske akademije“, na kojoj su predstavili rad policije te uređaje i tehnička sredstva koja policija koristi u svakodnevnom radu.

Osim toga, iskoristili su priliku predstaviti natječaj za zanimanje policajac, o čemu je govorio načelnik Policijska akademije Dubravko Novak. Požega je trinaesti grad u kojemu su prezentirali policijsko zanimanje, kako bi što više mladih ljudi upoznali s policijskim zanimanjem te potaknuli da razmisle o ovom pozivu.

00:48 Dubravko Novak

Broj kandidata ove je godine povećan je s 400 na 600, jer se bližimo ulasku u Schengensku zonu, kad će biti potreba za većih brojem djelatnika, ali i zbog prirodnog odlijeva policajaca u mirovinu. Do sada se u prvom krugu na natječaj prijavilo 1.300 kandidata, a nakon mature se očekuje novi val. Od do sada prijavljenih, 300 kandidata je poslano na liječnički pregled.

Svoje vještine na pokaznoj vježbi predstavili su pripadnici Interventne jedinice policije Slavonski Brod. Manifestaciju je obišao i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?