Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Održana završna konferencija projekta „Nešto se dobro kuha“

Uručene su i diplome polaznicima, članovima udruge, koji su u sklopu projekta stručno osposobljeni za kuhare, pomoćne kuhare i informatičare.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1256

Udruga Veličanka, s partnerima općinom Velika i Lokalnom razvojnom agencijom - Poduzetnički centar Garešnica održali su danas završnu konferenciju projekta "Nešto se dobro kuha" koju su započeli 1. lipnja prošle godine.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu većem od 665 tisuća kuna, a kojim se osigurava obrazovanje nezaposlenih članova Udruge Veličanka za vođenje društvenog poduzeća, o poduzetničkim vještinama, za kvalifikacije kuhar, pomoćni kuhar, vozač i informatičar sa svrhom vođenja pučke kuhinje kojom bi se koristili socijalno ugroženi korisnici s područja općine Velika.

O rezultatima projekta govorila je, voditeljica projekta Tatjana Purkić, naglasivši kako je opremljen prostor za održavanje edukacije te educiran 21 nezaposlen član Udruge Veličanka .00:47 Tatjana Purkić

Načelnik općine Velika Vlado Boban iznimno je zadovoljan što u Velikoj postoji projekt socijalnog poduzetništva.00:36 Vlado Boban

rekao je Boban. Riječi zahvale svima koji su radili i sudjelovali u projektu uputio je i predsjednik Udruge "Veličanka" Stanko Raguž.00:46 Stanko Raguž

zaključio je Raguž.  Na današnjoj završnoj konferenciji projekta uručene su i diplome polaznicima, članovima udruge, koji su u sklopu projekta stručno osposobljeni za kuhare, pomoćne kuhare i informatičare. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?