Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Tehnička škola uspješno prijavila još jedan projekt mobilnosti

U sklopu projekta su provedene dvije mobilnosti učenika za zanimanja: tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku i računalni tehničar za strojarstvo. Ukupno je 34 učenika Tehničke škole boravilo po 14 dana u Bragi(Portugal) i Škofja Loki(Republika Slovenija) na stručnoj praksi.

Autor: RVA/Tehnička škola Požega
Fotografija: Tehnička škola Požega
Datum:
Broj pregleda: 624

Tehnička škola Požega će vrlo skoro, do 14.06.2018., završiti provedbu projekta mobilnosti za 2017. godinu naziva: „Iskorak u inovativniju i kreativniju budućnost uz pomoć EU stručnjaka“. Diseminacija i predaja završnog izvješća su aktivnosti koje ćemo još provesti do službenog završetka projekta.

U sklopu projekta su provedene dvije mobilnosti učenika za zanimanja: tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku i računalni tehničar za strojarstvo. Ukupno je 34 učenika Tehničke škole boravilo po 14 dana u Bragi(Portugal) i Škofja Loki(Republika Slovenija) na  stručnoj praksi.

Osim što su stekli nova stručna znanja i kompetencije, učenici su upoznali ljude, običaje i kulturu gradova u kojima su boravili. Nadamo se kako će fotografije iz galerije uspjeti približiti doživljena iskustva s mobilnosti.  

Obzirom da s mobilnosti nosimo samo pozitivna iskustva odlučili smo prijaviti novi projekt za 2018. godinu. Naziv projekta je: “Unapređenje individualnih vještina za perspektivniju budućnost“. Agencija za mobilnost i programe EU(AMPEU) je projekt ocijenila dovoljnim brojem bodova, tako da Tehnička škola iz Požege nastavlja  kontinuitet mobilnosti učenika. Projekt u cijelosti financira Agencija za mobilnost i programe EU iznosom od 53.218,00 €. 

U ovom projektu su planirane dvije mobilnosti, a istu će ostvariti ukupno 25 učenika. Aktivnosti u novom projektu započinju 15.06.2018., predstavljanjem projekta zainteresiranim učenicima, a nastavit će se prijavom učenika i pripremnim aktivnostima.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?