Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požega - zdravi grad i 5. Biciklijada Grada Požege

Požega - zdravi grad i 5. Biciklijada Grada Požege

U sklopu programa bit će organiziran izlet na Požešku goru s polaskom u 9 sati iz Osječke ulice, 5. biciklijada sa startom u 11 i 30 od spomenika Nikoli Tesli, sportske radionice i prezentacije klubova i udruga koje promiču zdrav život, te besplatna registracija bicikala.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 507

Pod motom „Daj pedalu lošim navikama“ u subotu 26. svibnja u parku kod spomenika Nikoli Tesli će se održati 16. po redu manifestacija „Požega - zdravi grad“ koju organizira TZ Grada Požege, a čiji je pokrovitelj Grad Požega.

U sklopu manifestacije rekreativni izlet za građane po Požeškoj gori organizira PD Gojzerica. Višeslav Turković, predsjednik PD Gojzerica.

00:39 Višeslav Turković

Rekao je Turković i pozvao sve da im se pridruže. I ove godine će se održati 5. Biciklijada Grada Požege. Biciklijada je rekreativnog karaktera, a ruta kojom će se kretati biciklisti je duga 8,5 kilometara. Prijave se zaprimaju od 9 sati, a start je u 11 i 30. Mihael Rukavina, predsjednik BBK Požega.

00:38 Mihael Rukavina

Osim toga bit će održane brojne sportske radionice i prezentacije sportskih klubova, najavila je Silvija Podoljak Direktorica TU TZ Grada Požege.

00:31 Silvija Podoljak

Ova manifestacija je jedna dodatna vrijednost gradu,smatra gradonačelnik Darko Puljašić.

00:24 Darko Puljašić

rekao je gradonačelnik.

Cijeli program održat će se u parku kod spomenika Nikole Tesle. Štandovi sportskih udruga koje promoviraju zdravi život, poljoprivrednih gospodarstva, škola i dr. bit će postavljeni od 10 do 12 sati. Policijska uprava požeško - slavonska besplatno će svima omogućiti registraciju bicikala, te predstaviti natječaj za zanimanje policajac.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?