Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Ilijanini plesači osvojili prestižnu nagradu za najuspješniji nastup suvremenog plesnog izričaja na Treps festivalu

„Osvojena nagrada od velikog je značaja za kontinuirani predani rad Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar koja uporno i uspješno punih 18 godina promiče kvalitetu razvoja suvremenog plesa za djecu i mlade.“

Autor: RVA/UO PR Ilijane Lončar
Fotografija: UO PR Ilijane Lončar
Datum:
Broj pregleda: 969

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar na sinoć održanoj Gala večeri Treps festivala u Zagrebu osvojila je prestižnu nagradu najuspješnijeg nastupa suvremenog plesnog izričaja u kategoriji teen od 13 do 18 godina.

Prema odluci stručnog žirija u sastavu: Dinko Bogdanić, Ognjen Vučinić i Jasna Čižmek - Tarbuk nagradu je zaslužila koreografija Ilijane Lončar "Metamorfoza" u izvedbi seksteta plesačica: Anamarija Jakoubek, Lea Majski, Ana Letinić, Antonia Pavić, Hana Krpan i Laura Lončar.  - rekla je Ilijana Lončar.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?