Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U jesen bi trebala započeti izgradnja 350 milijuna kuna vrijednih aglomeracija Požega i Pleternica

U jesen bi trebala započeti izgradnja 350 milijuna kuna vrijednih aglomeracija Požega i Pleternica

Aglomeracije Požega i Pleternica, vrijedne 350 milijuna kuna, došle su do skore faze otvaranja postupka javne nabave za izvođače radova na mreži i pročistaču

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1124

Aglomeracije Požega i Pleternica, vrijedne 350 milijuna kuna, došle su do skore faze otvaranja postupka javne nabave za izvođače radova na mreži i pročistaču, rekla je gradonačelnika Pleternice Antonija Jozić na početku radnog sastanka u Pleternici, na kojemu su uz nju bili zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, voditelj Sektora za podršku pripremi i provedbi EU projekata Mario Obrdalj, zamjenik gradonačelnika Požege Mario Pilon, direktor Vodnogospodarskog odjela za srednju i donju Savu Davorin Piha te predstavnici Tekije i Pleterničkog komunalca. Evo što je rekla gradonačelnica Jozić.

00:37 Antonija Jozić

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić istaknuo je da su početkom studenog prošle godine bili prilično daleko od točke na kojoj se danas nalaze, no brojnim aktivnostima i angažmanom svih sudionika, od šest slavonskih projekata Pleternica i Požega su korak ispred ostalih.

Zamjenik gradonačelnika Požege Mario Pilon izrazio je zadovoljstvo sa suradnjom i činjenicom da su pred raspisivanjem natječaja u sljedećih mjesec ili dva dana, a do jeseni bi trebali biti izabrani i izvoditelji radova.

00:11 Mario Pilon

Radovima će na području Pleternice biti izgrađeno 45,5 kilometara kanalizacijske mreže te pročistač otpadnih voda, bit će izgrađen vodovod Velika – Požega dužine 15 kilometara, na području Požege će biti rekonstruirano i izgrađeno 30 kilometara kanalizacije, izgrađena kanalizacija na potezu Vetovo – Trnovac i Marindvor – Štitnjak  te novi pročistač otpadnih voda.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?