Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Bez zdravstvene ekologije nema nam opstanka na ovom planetu

U povodu Europskoga tjedna koji je u tijeku, požeški ogranak Hrvatske paneuropske unije u suradnji s Mladeži Hrvatske paneuropske unije i uz potporu Grada Požege i Veleučilišta u Požegi, organizirao je danas na Veleučilištu Okrugli stol o temi zdravlja

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 650

U povodu Europskoga tjedna koji je u tijeku, požeški ogranak Hrvatske paneuropske unije u suradnji s Mladeži Hrvatske paneuropske unije i uz potporu Grada Požege i Veleučilišta u Požegi, organizirao je danas na Veleučilištu Okrugli stol o temi zdravlja.

Predsjednik požeškog ogranka Hrvatske paneuropske unije Pavle Bucić pojašnjava da je unutar djelovanja Unije jedna grana posvećena održivom razvoju i zdravstvenoj ekologiji kao našoj budućnosti. Danas su odlučili predstaviti program zdravstvene ekologije kao budućnosti neophodne za opstanak na ovom planetu.

00:29 Pavle Bucić

O ovoj širokoj temi započeli su govoriti na području hrane i održivog razvoja koji pripada zdravstvenoj ekologiji, novijoj znanstvenoj disciplini nezaobilaznoj kada govorimo o očuvanju i podizanju razine kvalitete života u suvremenom društvu. Održano je i kratko predstavljanje izvornog međupredmetnog kurikula te Ekološkog leksikona Požeško-slavonske županije. Sudionike okruglog stola i goste, ispred Grada Požege pozdravio je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?