Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Obrok za 5 – faza II" za oko 550 djece u 15 osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije

"Obrok za 5 – faza II" za oko 550 djece u 15 osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije

Cilj projekta je ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva, u vidu podjele hrane u školama.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 507

Danas je predstavljen projekt “Obrok za 5 – faza II”, čiji je nositelj Požeško - slavonska županija, a koji se provodi u 15 škola, od kojih su tri gradske i Katoličkoj osnovnoj školi, čiji je osnivač Požeška biskupija. Provedba projekta “Obrok za 5 – faza II” je počela 11. rujna prošle i trajat će do 30. lipnja ove godine, rekla je Senka Horvat, direktorica Regionalne Razvojne agencije Panora.

00:34 Senka Horvat

Od 15 škola u kojima se provodi projekt tri su kojima je osnivač Grad Požega. Marko Šostar, pročelnik Upravnog odjela za europske integracije, istaknuo je kako je ovaj projekt i za Grad i za škole izuzetno važan, zbog ciljne skupine, a to su djeca.


00:22 Marko Šostar

Županija uz ulaganja u infrastrukturu, gospodarstvo, školstvo, podizanje životnog standarda i radnih uvjeta, nastoji pobrinuti se i za one najpotrebitije, rekao je župan Alojz Tomašević.

00:44 Alojz Tomašević

Sredstva za projekt osigurava Fond europske pomoći za najpotrebitije, a vrijednost je 555.827,21 kunu.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?