Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dan otvorenih vrata Središta za obuku i doktrinu logistike Požega

Povodom 16. obljetnice Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske, Središte za obuku i doktrinu logistike Požega organiziralo je Dan otvorenih vrata na Logističkom vježbalištu Glavica

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 908

Povodom 16. obljetnice Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske, Središte za obuku i doktrinu logistike Požega organiziralo je Dan otvorenih vrata na Logističkom vježbalištu Glavica. Već od jutarnjih sati učenici osnovnih i srednjih škola s područja Požeštine te zainteresirani građani došli su vidjeti s čime to naša vojska raspolaže. Zapovjednik središta pukovnik Mato Tomašević pojasnio je zaduženja njegovog središta.

TOMAŠEVIĆ 3.5.

Osim pripadnika naših oružanih snaga, vršili su obuku litvanske, mađarske, poljske i crnogorske vojske. Na Logističkom vježbalištu Glavica danas je predstavljena oprema i naoružanje te održana demonstracija izvlačenja vozila, kao i mogućnost vožnje u borbenim vozilima. Dan otvorenih vrata obišao je i zamjenik župana Vedran Neferović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?