Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

(Vid)im te – nova predstava požeškog SKAD-a

(Vid)im te – nova predstava požeškog SKAD-a

Srednjoškolska kazališna družina Gradskog kazališta Požega (SKAD) pripremila je novi kazališni uradak “(Vid)im te”

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 615

Srednjoškolska kazališna družina Gradskog kazališta Požega (SKAD) pripremila je novi kazališni uradak “(Vid)im te”. Predstava na poseban način govori o korištenju društvenih mreža među tinejdžerima, naglasila je voditeljica SKAD-a i redateljica predstave Marijana Matoković.

00:33 Marijana Matoković

Svoja iskustva rada na predstavi ispričale su dugogodišnje članice SKAD-a Anabela Sulić i Tina Miljić.

00:43 Anabela Sulić i Tina Miljić

Plesna pedagoginja Ilijana Lončar sudjelovala je u stvaranju scenskog pokreta, a  radi se o projektu zanimljivom mlađoj publici, od petog razreda osnovne škole do kraja srednje škole.

00:27 Ilijana Lončar

U predstavi osim Anabele i Tine glume Matej Peći kao Vid te Matko Trnačić,  Rosa Oršuš, Lana Sabo, Ilija Paović, Petra Vodinelić, Romana Ronta, Ivona Alavanja i Kornelija Marks. Premijerna izvedba predstave “(Vid)im te” održat će se 21. travnja u 20 sati.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?