Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prijavi se na besplatno obrazovanje za računalnog operatora ili vinogradara/podrumara

Prijavi se na besplatno obrazovanje za računalnog operatora ili vinogradara/podrumara

Uvjeti za prijavu su da su osobe dugotrajno nezaposlene (duže od jedne godine), da su starije od 34 godine te da su s područja Požeško-slavonske županije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 3574

Veleučilište u Požegi u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje ured Požega provodi projekt „AGRO – TECH Obrazovanje za integraciju na tržište rada“ te je objavilo poziv za sudjelovanje u besplatnim programima obrazovanja odraslih za program računalni operator i program vinogradar/podrumar.

Uvjeti za prijavu su da su osobe dugotrajno nezaposlene (duže od jedne godine), da su starije od 34 godine te da su s područja Požeško-slavonske županije.

Rok za prijavu je 23. svibnja, osobno ili poštom na adresu Veleučilište u Požegi, Vukovarska 17, 34000 Požega s naznakom „Poziv za sudjelovanje u besplatnim programima obrazovanja Agro-tech“.

Detalje ovog poziva pročitajte OVDJE.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?