Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

SDP Požeško-slavonske županije se maksimalno založio za izbor ravnatelja OŠ Fra Kajo Adžić u Pleternici vjeroučitelja Stanka Pavkovića

SDP Požeško-slavonske županije se maksimalno založio za izbor ravnatelja OŠ Fra Kajo Adžić u Pleternici vjeroučitelja Stanka Pavkovića

Netko je kriv samo zato što je član ili simpatizer SDP-a

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2188

Konferenciju za medije jutros je održao Vicko Njavro, koji je ispred Kluba vijećnika SDP-a u Skupštini Požeško-slavonske županije istaknuo da se SDP Požeško-slavonske županije maksimalno založio za izbor ravnatelja OŠ Fra Kajo Adžić u Pleternici vjeroučitelja Stanka Pavkovića.

„Širinu i razumijevanje koje je SDP imao tad a ima je i danas podržao je izbor istog za ravnatelja, računajući na njegov pošten rad i stručnost. Bili smo uvjereni da može izvršiti sve zadatke koje se pred njega postavljaju (posebno oko dovršenja izgradnje školske sportske dvorane u Pleternici).

Promjenom vlasti u Županiji, prvi na udaru ali i uz mnoge druge našao se upravo gosp. Pavković i maksimalnom brzinom smijenjen je sa mjesta ravnatelja škole, jer je valjda i najviše smetao. I KAO JEDINI IZBOR ZAPOSLENJA OSTALA JE SAMO NJEMAČKA.

 Kakve je probleme i poteškoće imao čovjek koji je „bačen na ulicu“, samo zato što je htio pošteno raditi, nije potrebno posebno opisivati, i nakon desetak godina „sudovanja“, sud je presudio u njegovu korist.

Nitko tko nije prolazio slične poteškoće kroz život to ne može ni razumjeti , pokušajmo se osobno staviti u takvu situaciju.

 „Uništen“ je jedan ljudski život, „uništena“ je jedna obitelj, pa možda i nekoliko generacija, zamislite što je samo obitelj morala proživljavati.

Mi u SDP-u imamo velika iskustva sa sličnim problemima, netko više netko manje.

Netko je kriv samo zato što je član ili simpatizer SDP-a.

Netko je kriv zato što ukazuje na nezakonite radnje.

A mi se u SDP-u Požeško - slavonske županije pitamo:

Tko je kriv što je Požeško-slavonska županija u silaznoj putanji?

Tko je kriv što mladih više nema?

Tko je kriv što za stalno odlaženje mladih iz naše županije ( točan broj je teško reći)?

OPET NEMA RADNIH MJESTA NI ZA ONO MALO ŠTO IMA ŽELJU OSTATI OVDJE I RADITI, JER PRAKTIČNO SE NEMA NITKO NIGDJE ZAPOSLITI (o tome sam govorio na jednoj od prošlih tiskovnih).

GOSPODINU PAVKOVIĆU ĆE POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA KAO OSNIVAČ ŠKOLE U PLETERNICI MORATI ISPLATITI PRESUĐENI IZNOS KOJI JE IZUZETNO VELIK,za našu Županiju, ali ja ovom prilikom ne želim govoriti o novcu nego o tome što će Županija napraviti s onima koji su tu štetu napravili.

Važno je napomenuti da su vijećnici SDP-a u Požeško-slavonskoj županiji i tada upozoravali na te i slične probleme. Županijski vijećnici kako su tad činili tako čine to i u sadašnjem sazivu županijske skupštine ali bez rezultata, jer nažalost prevladava mišljenje kad se dođe na vlast zakoni se ne moraju poštivati, ALI IZ OVOG PRIMJERA VIDIMO DA BAŠ TO NIJE TAKO“, stoji u priopćenju koje je medijima predstavio Vicko Njavro.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?