Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veleučilište u Požegi traži dekana za razdoblje do 2022. godine

Veleučilište u Požegi traži dekana za razdoblje do 2022. godine

Dekan Veleučilišta u Požegi izabire se na mandat od 4 godine, a na dužnost bi trebao stupiti 1. listopada, kad prestaje mandat aktualnom dekanu dr. sc. Dinku Zimi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1663

Veleučilište u Požegi objavilo je Javni natječaj za izbor dekana Veleučilišta u Požegi.

Dekan Veleučilišta u Požegi izabire se na mandat od 4 godine, a na dužnost bi trebao stupiti 1. listopada, kad prestaje mandat aktualnom dekanu dr. sc. Dinku Zimi.

Za dekana može biti izabrana osoba u znanstveno-nastavnom zvanju, nastavnom zvanju profesora visoke škole ili višeg predavača, a bira ga Upravo vijeće Veleučilišta u Požegi.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave u Narodnim novinama, nakon čega će imena kandidata i prijedlozi programa biti objavljeni na službenoj stranici Veleučilišta do završetka postupka izbora dekana.

Neslužbeno se doznaje da postoji nekoliko zainteresiranih kandidata, njih četiri ili pet, no hoće li svi u konačnici i predati kandidature ostaje za vidjeti.

Detalje natječaja pročitajte OVDJE:

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?