Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Učenici OŠ Antuna Kanižlića na druženju s korisnicima Doma za stare i nemoćne Požega

Ovaj posjet nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje Škole i Doma

Autor: RVA/OŠ Antuna Kanižlića
Fotografija: OŠ Antuna Kanižlića
Datum:
Broj pregleda: 481

Učenici nižih razreda OŠ Antuna Kanižlića posjetili su 28. ožujka 2018. godine Dom za stare i nemoćne u Požegi. Korisnicima doma pripremili su i održali svečanu priredbu prigodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Program se sastojao od pjesama i recitacija: učenici  1.a plesali su i pjevali pjesmicu Šapice mi zeko daj, 2.a recitirao je pjesmicu, mali zbor 3.a i 3.c otpjevao je pjesmu Kalendari, učenici 2.a izveli su igrokaz, a 4.a pročitao uskrsne poruke. Nakon priredbe učenici su darivali korisnike Doma prigodnim poklonima koje su sami izradili na izvannastavnoj aktivnosti Mali kreativci. Riječ je o cvjetovima izrađenima od prirodnih materijala,  pisanicama te kiflicama.

Ovaj posjet nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje Škole i Doma. Učenici OŠ Antuna Kanižlića redovito obilaze i posjećuju Dom i njegove korisnike, naročito za vrijeme praznika i blagdana. Svojim posjetom ih razvesele, vrate im osmijeh na lice i pokažu da nisu zaboravljeni. Na ovaj način također se uče raditi za dobrobit zajednice  i skrbiti o starima i nemoćnima dijeleći s njima svoje vrijeme, tj. stječu naviku volontiranja. Upravo je to ono što traži nova kurikularna reforma: učiti za život kako bi i njima i njihovoj zajednici bilo bolje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?