Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Moja knjižnica – tema foto natječaja Gradske knjižnice i čitaonica Požega

Moja knjižnica – tema foto natječaja Gradske knjižnice i čitaonica Požega

Najbolje fotografije osvajaju vrijedne nagrade i sudjeluju u izložbi

Autor: RVA/GKP
Fotografija: GKP
Datum:
Broj pregleda: 402

Moja knjižnica – tema je foto natječaja Gradske knjižnice i čitaonica Požega iz projekta Knjiga svaki dan 2018. u kojemu se pozivaju autori da snime fotografiju kojom će pokazati što knjižnica znači zajednici i/ili pojedincu. Odabrane fotografije sudjeluju u izložbi, a tri najbolje osvajaju vrijedne nagrade od kojih je glavna iznos od 1000 kuna.

Knjiga svaki dan je projekt koji već petu godinu za redom kroz foto natječaj na temu knjige i čitanja radi izložbu i nagrađuje najuspješnije radove. Izložba je tradicionalno dio programa Noći knjige u Požegi (23.travnja) kojim se obilježava Svjetski dan knjige. Dosad je u natječaju sudjelovalo više od 500 autora iz cijele Hrvatske.

Ove će godine fotografije pristigle na natječaj vrednovati povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Dunja Holcer (Predsjednica Hrvatskog knjižničarskog društva) i Aleksandra Šutalo kao predstavnica organizatora.

Natječaj je otvoren od 15. ožujka do 13. travnja 2018. godine.  

Izložba u Noći knjige

Uz to, povjerenstvo će odabrati fotografije koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2018., 23. travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje.

Više informacija na  www.gkpz.hr/foto-natjecaj ili na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega www.facebook.com/gradskaknjiznica.pozega


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?