Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Umišljeni bolesnik" na daskama Gradskog kazališta Požega

"Umišljeni bolesnik" na daskama Gradskog kazališta Požega

Riječ je o predstavi Amaterske kazališne družine Gradskog kazališta Požega. Premijera je 27. ožujka u 20 sati.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 490

Gradsko kazalište Požega Svjetski dan kazališta 27. ožujka obilježit će premijerom vlastite predstave „Umišljeni bolesnik“, - Kazališne amaterske družine. „Umišljenog bolesnika“ na daske kazališta postavio je i ovaj put Dario Hak, voditelj KAD-a. Umišljeni bolesnik je mix komedije, satire i mjuzikla s ozbiljnom dozom parodije, a kazališna amaterska družina pripremila je ovu svevremensku komediju francuskog klasika, iz jednog drugog kuta – smještajući radnju iza rešetaka, pojasnio je Dario Hak.

00:44 Dario Hak

U predstavi glumi dobro poznata i uigrana ekipa amaterskih glumaca: Jasna Čmelar, Lidija Lucić, Duška Galić, Andrea Sovčik, Anita Ivičić, Matea Meščić, Marina Polgar, Kornelija Marks, Sanja Samardžija, Tena Vlašić - Pavić, Marcela Starešina, Branislav Stojaković, Kazimir Semunović,Goran Bunjevac, Alen Laura, Mario Sovčik. Live glazba Mario Sovčik i Tena Vlašić-Pavić. Ostalo je još nešto ulaznica za premijeru 27. ožujka u 20 sati po cijeni od 20,00 kuna a mogu se nabaviti na blagajni kazališta ili rezervirati na: 034/273-161 ili putem Facebooka. Predstava će biti reprizno odigrana i za škole i za građanstvo, a datum će biti naknadno objavljen.

Kazimir Balog, zamjenik ravnateljice, podsjetio je na još neke predstave koje će se odigrati u kazalištu do kraja ovog i tijekom idućeg mjeseca. Tako već danas u 17 sati igra predstava „Nespojivi“ redateljice Ive Srnec i dramaturginje Nine Horvat, u kojoj glume Marijana Matoković, Ivan Grčić i Mladen Kovačić, a 26. ožujka „Nespojivi“ gostuju u Zagrebu na 11. Gumbekovim danima u organizaciji Glumačke družine Histrion. 6. travnja u 20 sati na daske požeškog kazališta stiže predstava „Za umrijeti od smijeha.“ Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art. U sklopu programa Treća je dječja 21. travnja u 11 sati po 50. put bit će izveden autorski projekt požeškog kazališta „U potrazi za dijamantnom suzom.“ nastao kao završni rad iz lutkarstva Vanje Jovanovića i Ivana Pokupića, pod mentorstvom Maje Lučić i Tamare Kučinović na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?