Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projektom „Zajedno možemo više“ zaposleno 60 žena

Projektom „Zajedno možemo više“ zaposleno 60 žena

Projektom „Zajedno možemo više“ kojeg provodi Udruga Veličanka iz Velike unaprijedit će se kvaliteta života svih dobnih skupina s područja Kutjeva, Velike, Brestovca, Čaglina, Jakšića i Kaptola

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1860

Projektom „Zajedno možemo više“ kojeg provodi Udruga Veličanka iz Velike unaprijedit će se kvaliteta života svih dobnih skupina s područja Kutjeva, Velike, Brestovca, Čaglina, Jakšića i Kaptola, s posebnim naglaskom na skrb osoba starije životne dobi te pružanje pomoći podrške najugroženijim skupinama društva. Vrijednost ovog dvogodišnjeg projekta je 8,27 milijuna kuna, a u stopostotnom iznosu financirat će se iz Europskog socijalnog fonda. Voditelj projekta i predsjednik Udruge Veličanka Stanko Raguž predstavio je detalje projekta.

00:25 Stanko Raguž

„Zajedno možemo više“ nastavak je niza uspješnih projekata Udruge Veličanka, ističe Raguž, te pokazatelj da zajedno zaista možemo više. Uz navedene jedinice lokalne samouprave, na čijem području će se projekt provoditi, partner Udruzi Veličanka su Hrvatski zavod za zapošljavanje te Centar za socijalnu skrb Požega. Vršiteljica dužnosti predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Požega Jasminka Antunović čestitala je Udruzi Veličanka što su se uhvatili u koštac s tako velikim i zahtjevnim projektom, kroz koji će 60 žena izaći iz evidencije nezaposlenih osoba.

Na današnjoj konferenciji za medije u Kutjevu zadovoljstvo zbog projekta izrazio je i gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.

00:35 Josip Budimir

Župan Alojz Tomašević ispred Požeško-slavonske županije ističe da će kroz ovaj i slične projekte koji se provode u preostala četiri grada naše županije biti zaposleno ukupno 172 osobe, financirano s preko 20 milijuna kuna iz europskih fondova.

00:29 Alojz Tomašević

Osobe starije životne dobit će ovim projektom potporu i brigu i osjećaj da nisu zaboravljeni i ostavljeni, zaključio je župan Tomašević.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?