Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] "Lijepa i poduzetna" - akcija udruge Humanum povodom Dana žena

Cilj akcije je ojačati samopouzdanje žena i podsjetiti ih na preuzimanje aktivnije uloge na tržištu rada i u društvu.

Autor: RVA
Fotografija: Udruga Humanum
Datum:
Broj pregleda: 1863

Međunarodni dan žena je dan kada se slave ekonomska, politička i društvena postignuća žena i progovara o potrebi jačanju položaja žena u društvu.

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum tom je prilikom organizirala akciju „Lijepa i poduzetna“ kako bi žene u Gradu Požegi potaknuli na osnaživanje i aktiviranje na tržištu rada. Stoga su danas, uz pomoć volontera i djelatnika Udruge podijeljena ženama ogledalca s prigodnom porukom „Lijepa i poduzetna“.

Udruga Humanum u području svog djelovanja, pruža različite oblike podrške i načina pomoći u traženju zaposlenja i profesionalnom razvoju marginaliziranih i ugroženih skupina osoba u društvu. Žene kao osobito ugroženu kategoriju na tržištu rada prepoznalo je i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava te kroz poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena“ potaknulo zapošljavanje i unaprjeđenje položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena.

Udruga Humanum, provedbom projekata i aktivnosti također radi na stvaranju boljih mogućnosti i zaštite prava žena te poziva sve zainteresirane da se uključe u rad udruge.

Cilj ove akcije Udruge Humanum jest ojačati samopouzdanje žena i podsjetiti ih na preuzimanje aktivnije uloge na tržištu rada i u društvu."


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?