Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Tribina i svjedočanstvo Vilima Karlovića u Buku

Tribina i svjedočanstvo Vilima Karlovića u Buku

Mjesni odbor Buka i Udruga za sport i rekreaciju „Tomo Perić“ pripremaju za petak 9.3. s početkom u 18,30 sati u dvorani bučkog Vatrogasnog doma tribinu i svjedočanstvo hrvatskog branitelja Vilima Karlovića pod nazivom „Preživio sam Vukovar i Ovčaru“

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1636

Mjesni odbor Buka i Udruga za sport i rekreaciju „Tomo Perić“ pripremaju za petak 9.3. s početkom u 18,30 sati u dvorani bučkog Vatrogasnog doma tribinu i svjedočanstvo hrvatskog branitelja Vilima Karlovića pod nazivom „Preživio sam Vukovar i Ovčaru“.

Predsjednik Mjesnog odbora Buk Branko Polić ističe da vilim Karlović svjedoči prema svojoj istoimenoj knjizi o patnjama  o žrtvi hrvatskog naroda u Domovinskom ratu, te o Božjoj ljubavi i milosrđu koji se očituju u spašavanju njegova života na dva velika stratišta –Ovčari i Veleprometu.

Na taj način Karlović iskazuje zahvalnost Bogu koji ga je spasio i tako je postao glas vapaja svih mučenika i ratnih stradalnika na čijoj krvi je stvorena hrvatska država. Predavanje je otvorenog tipa i svi ste pozvani poslušati Karlovićeva sjećanja na te teške dane naše novije povijesti.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?