Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Žurne službe sustava zaštite i spašavanja građanima predstavile svoj rad

Prolaznicima i osnovnoškolcima dijelili su promotivne materijale u cilju podizanja razine svijesti o neposrednim opasnostima i postupanju žurnih službi u velikim nesrećama i katastrofama

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 980

U povodu Međunarodnog dana civilne zaštite, svoj su rad prijepodne u šetališnoj zoni predstavile žurne službe u sustavu zaštite i spašavanja - Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Hrvatska gorska služba spašavanja, Javna vatrogasna postrojba Grada Požege i Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega, Gradsko društvo Crvenog križa te Ronilački klub Požega.

Posjetio ih je i zamjenik gradonačelnika Grada Požege Mario Pilon.

00:22 Mario Pilon

Prolaznicima i osnovnoškolcima dijelili su promotivne materijale u cilju podizanja razine svijesti o neposrednim opasnostima i postupanju žurnih službi u velikim nesrećama i katastrofama.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?