Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Započinje građevinska obnova domova zdravlja na području Požeško-slavonske županije

U Domu zdravlja Požeško-slavonske županije danas je potpisan ugovor za građevinsku fazu projekta, između župana Alojza Tomaševića, predstavnika Županije kao osnivača Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, te Igora Starčevića, direktora tvrtke Projekt inženjering d.o.o. kao izvođača

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1402

Projekt „Dom zdravlja – centar zdravlja“ vrijedan 5,9 milijuna kuna započeo je s provedbom u studenom 2016. godine i trajat će sve do svibnja 2019. godine. U Domu zdravlja Požeško-slavonske županije danas je potpisan ugovor za građevinsku fazu projekta, između župana Alojza Tomaševića, predstavnika Županije kao osnivača Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, te Igora Starčevića, direktora tvrtke Projekt inženjering d.o.o. kao izvođača.

Ravnatelj Doma zdravlja Marijan Višaticki izrazio je zadovoljstvo ovim važnim projektom koji će doprinijeti, kako njima kao pružateljima primarne zdravstvene zaštite, tako i pacijentima. Zahvalio je svima koji su pomogli u pripremi i realizaciji projekta, ponajprije županu Tomaševiću.

Koji radovi će biti izvedeni, pojasnio je župan.

00:28 Alojz Tomašević

Igor Starčević najavio je planirani početak radova.

00:26 Igor Starčević

Osim toga, župan je danas potpisao i ugovor sa Zdenkom Ivekovićem, direktorom i suvlasnikom tvrtke Festta d.o.o., dobavljačem medicinskog namještaja vrijednog 142 tisuće kuna.

Do kraja projekta još će biti nabavljena medicinska oprema u iznosu od 2,7 milijuna kuna. Cijeli projekt s gotovo 5 milijuna kuna financira se iz Fondova Europske unije, dok ostatak od 15% sufinancira Požeško-slavonska županija.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?