Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Tamara Puač podnijela neopozivu ostavku na mjesto predsjednice GO SDP-a Požega

Tamara Puač podnijela neopozivu ostavku na mjesto predsjednice GO SDP-a Požega

U obrazloženju ostavke navodi kako ne može i ne želi prijeći preko onoga što je doživjela od oporbe unutar stranke, odnosno pojedinih članova gradskog odbora.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2035

Tamara Puač danas je na konferenciji za medije objavila kako daje neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a GO Požega.

" Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove „vlastite“, bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke „macho muškarčine“. Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda" - rekla je Puač.

U obrazloženju navodi i kako ne može i ne želi prijeći preko onoga što je doživjela od oporbe unutar stranke, odnosno pojedinih članova gradskog odbora.

"Ostavljam to onim naglo probuđenim „macho muškarčinama“ koji se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji koji sve znaju i sve umiju. A ja ću se kao gradska vijećnica koja je dobila povjerenje i mandat Požežana i dalje zalagati za ovaj naš grad i za njegov prosperitet i boriti se svim svojim snagama protiv bilo kakvog vida nezakonitosti od neusklađivanja Statuta i Poslovnika sa zakonom za što je prošao zakonski rok, pa do ovakvih stvari.Sretno nam Valentinovo!" - rekla je Puač.

Osvrnula se kratko i na problem Cesarićeve škole ističući da nije niti će biti, ni protiv dogradnje škole, ni protiv dogradnje sportske dvorane jer bi time bila i protiv svoje stranke koja je u svom mandatu izradila taj projekt.

"Dakle, ja volim svoj grad u kojem živim punih 38 godina i ne dozvoljavam nikom, niti u jednom trenutku da ga voli više od mene."  – zaključila je Puač.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?