Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Odbaci cigarete i zaradi 3 tisuće kuna

Odbaci cigarete i zaradi 3 tisuće kuna

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije i ove će godine natječajem "Pušenje odbaci, lovu nabaci!" pokušati dodatno motivirati pušače da se riješe loše navike

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 455

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije i ove će godine natječajem "Pušenje odbaci, lovu nabaci!" pokušati dodatno motivirati pušače da se riješe loše navike. Prijave zainteresiranih za prestanak pušenja se odvijaju do zaključno srijede 14. veljače, uključivo i prvi dan korizme, koji je ujedno i Hrvatski dan nepušenja.

Iz Zavoda za javno zdravstvo ističu da je broj prijavljenih još uvijek mali, pa su izgledi za svakog prijavljenog da osvoji nagradu (uz naravno prestanak pušenja kao najveću nagradu) vrlo velike.

Natječaj je namijenjen punoljetnim pušačima, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 14.02.2018., a zaključno sa 16.03.2018. godine.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000 kuna, a bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od po 750 kuna.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi. Za više informacija molimo obratite se na telefone: 0800-200-069 i 034/311-563.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?