Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Najmlađi Požežani kod gradonačelnika

U srpnju, kolovozu i rujnu prošle godine rođeno je 45 mališana s područja grada Požege, od čega 30 djevojčica i svega 15 dječaka

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1373

U srpnju, kolovozu i rujnu prošle godine rođeno je 45 mališana s područja grada Požege, od čega 30 djevojčica i svega 15 dječaka.

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege donesena je odluka da se novčani dar za prvo ili drugo dijete u obitelji poveća s 1.000 na 1.500 kuna, što je danas po prvi puta i primijenjeno.

Tako su 32 obitelji darivane s po 1.500 kuna, dok su obitelji s trećim ili sljedećim djetetom u obitelji darivani s po 3.000 kuna. Danas je iz Gradskog proračuna kroz ovu mjeru obiteljima podijeljeno 87.000 kuna

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?