Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Udruga hrvatskih putničkih agencija pomoći će razvoju turizma na području Požeško-slavonske županije

Udruga hrvatskih putničkih agencija pomoći će razvoju turizma na području Požeško-slavonske županije

Turistička zajednica Požeško slavonske županije protekla dva dana bila je domaćin sjednice Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) te njihovog sastanka s predstavnicima receptivnih agencija, turističkih zajednica i turističkih vodiča s područja Požeško-slavonske županije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 817

Turistička zajednica Požeško slavonske županije protekla dva dana bila je domaćin sjednice Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) te njihovog sastanka s predstavnicima receptivnih agencija, turističkih zajednica i turističkih vodiča s područja Požeško-slavonske županije. UHPA je jedna od vodećih strukovnih udruga u turizmu i najveće udruženje turističkih agencija u Hrvatskoj, s dvjestotinjak redovnih članova koji pružaju usluge turističkih agencija i turoperatora te stotinjak pridruženih članova iz hotelijerstva, prijevoza, strukovnog obrazovanja te drugih ustanova i udruga vezanih uz turizam. Dolazak vodećih turističkih agenata na područje naše županije bila je odlična prilika za promociju i prezentaciju naših turističkih subjekata.

Direktorica županijske Turističke zajednice Maja Jakobović Vukušić izrazila je zadovoljstvo što su imali priliku biti domaćini sjednicama i sastanku.

00:32 Maja Jakobović Vukušić

Na sastanku je sudjelovao i župan Alojz Tomašević, koji smatra da je dolazak predstavnika putničkih agencija dobra prilika za predstavljanje Požeško-slavonska županije, te u budućnosti očekuje financijsku potporu iz fondova za razvoj turizma na našem području.

00:37 Alojz Tomašević

Potrebno je prirediti turističke pakete, smatra Tomašević, s nadom da se zapušteni prostori poput toplica u Velikoj i odmarališta na Zvečevu vrate u ponudu.

Predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Tomislav Fain zahvalio je na domaćinstvu, ističući da su u protekla dva dana upoznali dio ponude te očekuje da se vrate i detaljnije upoznaju s mogućnostima i potencijalima.

00:33 Tomislav Fain

Kao gorući problem istaknut je nedostatak hotelskih kapaciteta te se očekuje da u budućnosti bude izgrađen hotel ili proširenje kapaciteta kroz obiteljska gospodarstva.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?