Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

O važnosti operacije Zapadna Slavonija se nedovoljno zna

O važnosti operacije Zapadna Slavonija se nedovoljno zna

Ratni zapovjednici 123. brigade održali su prijepodne radni sastanak, na kojemu su analizirali ratna događanja na Zapadno-slavonskom ratištu 1991. godine

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 575

Ratni zapovjednici 123. brigade održali su prijepodne radni sastanak, na kojemu su analizirali ratna događanja na Zapadno-slavonskom ratištu 1991. godine. Domaćin je bio Alojz Tomašević, koji od početka svog mandata župana ističe da je u javnosti nedovoljno poznato što se u Domovinskom ratu događalo na području Zapadne Slavonije.

00:27 Alojz Tomašević

Župan Tomašević sa suborcima je pokrenuo inicijativu da se taj dio Domovinskog rata obilježi posebnom medaljom, kao uspomenom i zahvalom dragovoljcima i braniteljima koji su u operaciji sudjelovali. Inicijativa je dobila potporu predsjednice Republike Hrvatske, ministra obrane i ministra branitelja te će se uskoro ići prema Hrvatskom saboru s prijedlogom da se takva medalja uspostavi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?