Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Školsko natjecanje prodavača Ekonomske škole Požega

Školsko natjecanje prodavača Ekonomske škole Požega

Učenice III d. vrlo su uspješno riješile praktični zadatak pred školskim prosudbenim povjerenstvom i tako izborile nastup na daljnje natjecanje.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Ekonomska škola Požega
Datum:
Broj pregleda: 1303

Ekonomska škola Požega prošlog petka održala je Školsko natjecanje prodavača u prodajnom prostoru Plodina u Požegi. Učenice  III. d Mateja Batista, Marija Legac, Valentina Lešković, Marijana Tomešić i Sara Škorić, vrlo su uspješno riješile praktični zadatak pred školskim prosudbenim povjerenstvom u sastavu: Višnja Menđel Troha, prof. savjetnik (predsjednica); Ksenija Krizmanić Horvat, prof. mentor (kupac);  Nataša Ivanović, prof. (član) i  Ines Jurilj, prof. (član) i tako izborile nastup na daljnje natjecanje.

Učenicama je mentorica bila prof. Katarina Bušić.

„Iako smo ponekada  u razredima prodavača tijekom nastave pred iskušenjima, natjecanje je potvrdilo kako se trud profesora, rad učenika i suradnja s poslodavcima u trgovini isplati! Zahvaljujemo se svim tvrtkama, prodavačicama i prodavačima koji su ugradili svoja znanja i vještine tijekom praktične nastave  u naše učenike.“ – rekla je Višnja Menđel Troha, prof. savjetnik i predsjednica školskog prosudbenog povjerenstva.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?