Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Ljubav je u Požegi...".

"Ljubav je u Požegi...".

Birat će se najbolja fotografija, odnosno najljepši zaljubljeni par, a odabir će biti slučajan. Svi koji žele sudjelovati, nakon fotografiranja, fotke trebaju objaviti na društvenim mrežama te na službenoj Facebook stranici Ljubav je u Požegi, a pobjednici će biti izabrani slučajnim odabirom na samo Valentinovo 14. veljače. Nagrade su brojne, stoga pratite Facebook i Instagram profil Ljubav je u Požegi.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1429

Članice Zajednice žena Katarina Zrinski Grada Požege jutros su u pješačkoj zoni ispred zgrade Suda u Požegi predstavile svoj novi projek t"Ljubav je u Požegi...". Marijana Matijević, predsjednica Zajednice, žena Katarina Zrinski Grada Požege istaknula je kako je projekt dogovoren sasvim spontano kada su članice odlučile svojim sugrađanima uljepšati veljaču - mjesec ljubavi.

"Odlučile smo izraditi srce u kojem se mogu fotografirati zaljubljeni parovi svih generacija, mladi i stari, te fotografiju objaviti na Facebooku ili Instagramu. Kao što vidite, srce je prekrasno s natpisom "Ljubav je u Požegi...", a lijepa je i pozadina jer upravo ova barokna zgrada simbolizira Požegu. Ovim putem se želimo zahvaliti svim sponzorima te usput pozivamo sve koji se žele uključiti u projekt da nas kontaktiraju. Pokažimo svima kako je Požega grad ljubavi", rekla je Matijević i pojasnila kako će se birati najbolja fotografija, odnosno najljepši zaljubljeni par, a odabir će biti slučajan.

Svi koji žele sudjelovati, nakon fotografiranja, fotke trebaju objaviti na društvenim mrežama te na službenoj Facebook stranici Ljubav je u Požegi, a pobjednici će biti izabrani slučajnim odabirom na samo Valentinovo 14. veljače. Nagrade su brojne, stoga pratite Facebook i Instagram profil Ljubav je u Požegi.

Projekt je došao podržati  i požeški gradonačelnik Darko Puljašić te pozvao sugrađane da se uključe u projekt, fotografiraju se, vole se i tako pokažu da je Požega doista grad ljubavi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?