Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Općinski sud u Požegi potvrdio optužnicu protiv Tomaševića

Općinski sud u Požegi potvrdio optužnicu protiv Tomaševića

Općinski sud u Požegi potvrdio je prijepodne optužnicu za obiteljsko nasilje protiv župana Alojza Tomaševića

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1016

Općinski sud u Požegi potvrdio je prijepodne optužnicu za obiteljsko nasilje protiv župana Alojza Tomaševića. Potvrdila nam je to glasnogovornica požeškog suda Snježana Polgar

00:27 Snježana Polgar

Supruga optuženog župana Mara Tomašević je bez objašnjenja povukla optužbe protiv župana, no s obzirom na to da se radi o kaznenim djelima koja se progone po službenoj dužnosti, njena izjava nema utjecaja na daljnji postupak.

Željka Damjanca, odvjetnika optuženog župana Alojza Tomaševića, mediji su obavijestili o potvrdi podizanja optužnice. Smatra da optužnica nije trebala biti  potvrđena, a evo i zašto.

00:49 Željko Damjanac

Odvjetnik Damjanac dodaje da postoje najave o tome da oštećena Mara nema interesa za daljnje gonjenje, a postoji mogućnost i da kao supruga prihvati blagodat ne svjedočiti u postupku te se sve što je rekla ranije ne može uopće koristiti tijekom postupka koji slijedi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?