Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

HDZ Požeško-slavonske županije bira predsjednika 25. veljače

HDZ Požeško-slavonske županije bira predsjednika 25. veljače

Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice bez vodstva je otkad je predsjednik stranke Andrej Plenković u listopadu prošle godine raspustio ogranak. Za povjerenika tada je imenovan prof.dr.sc Željko Glavić

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 741

Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice bez vodstva je otkad je predsjednik stranke Andrej Plenković u listopadu prošle godine raspustio ogranak. Za povjerenika tada je imenovan prof.dr.sc Željko Glavić, a sredinom siječnja započeo je proces izbora novog predsjednika.

Kako su nas danas izvijestili iz HDZ-a, Odluka o raspisivanju izbora donesena je 16. siječnja, a 18. siječnja Središnje izborno povjerenstvo donijelo je Odluku kojom imenuje Županijsko izborno povjerenstvo. Kandidature za izbor predsjednika Županijske organizacije HDZ-a PSŽ s najmanje 3% potpisa podrške članstva županijske organizacije moraju prispjeti (biti zaprimljene) u Županijsko izborno povjerenstvo najkasnije 15 dana prije održavanja izbora, tj. do 9. veljače 2018. do 24 sata.

Županijsko izborno povjerenstvo će najkasnije u roku 48 sati od isteka roka za podnošenje kandidatura utvrditi listu kandidata za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a PSŽ te ih javno objaviti na web stranici Županijske organizacije HDZ-a do  11. veljače 2018. do 24 sata. Izbori za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Požeško-slavonske županije će se održati 25. veljače 2018. od 8 do 19 sati.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?