Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

KUD Orljava Pleternica slavljeničkim koncertom obilježit će 40 godina postojanja

KUD Orljava Pleternica slavljeničkim koncertom obilježit će 40 godina postojanja

Koncert će biti održan 11. veljače u školskoj sportskoj dvorani u Pleternici i bit će prikaz četiri desetljeća dugog predanog rada posvećenog očuvanju tradicije.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1125

KUD Orljava Pleternica povodom 40. obljetnice postojanja pripremio je kao poklon svojim sumještanima i gostima slavljenički koncert koji će se održati 11. veljače u školskoj sportskoj dvorani u Pleternici, najavili su danas na konferenciji za medije gradonačelnica Antonija Jozić, predsjednik KUD-a Goran Kovačević i voditeljica Vesna Valentić – Berač. Koncert će biti prikaz četiri desetljeća dugog predanog rada posvećenog očuvanju tradicije.

00:46 Antonija Jozić

Rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, koja je i sama, kako ističe, dugi niz godina bila ponosna članica društva te prošla mnoge pozornice diljem Lijepe naše i inozemstva. U 40 godina, kroz društvo je prošlo preko dvije tisuće članova, od djece, odraslih, tamburaša, plesača do onih koji su podupirali rad kroz pomoći i donacije, podsjetio je Goran Kovačević, voditelj KUD-a.
00:34 Goran Kovačević

rekao je Kovačević. KUD Orljava trenutno broji oko 60 članova svih uzrasta koji će dati svoj doprinos u slavljeničkoj večeri, najavila je voditeljica Vesna Valentić – Berač.

00:47 Vesna Valentić – Berač.


rekla je voditeljica  Valentić – Berač. Proslava obljetnica krenula je još s prošlogodišnjim LIDAS-om, a kruna proslave bit će upravo najavljeni cjelovečernji koncert, 11. veljače, koji će biti obol dugogodišnjeg rada, društva ali bit će prikazane i neke stvari koje do sada nisu bile prikazane. Gosti koncerta bit će Hrvatski gajdaški orkestar i gospodin Stjepan Večković iz Zagreba, koji su jedini takav orkestar u Hrvatskoj. Uz koncert, će se predstaviti i članice sekcije “Snašine rukotvorine" prigodnim izložbom.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?