Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Pušenje odbaci, lovu nabaci"

"Pušenje odbaci, lovu nabaci"

Natječaj će biti otvoren od 1. veljače 2018. do 13. veljače 2018. godine. Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirana je 21. ožujka 2018.

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 674

S ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, objavit će i ove godine natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci!"

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima s prebivalištem na području Požeško - slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 14. veljače i zaključno 16.03.2018. godine.

Natječaj će biti otvoren od 1. veljače 2018. do 13. veljače 2018. godine. Uvjet za sudjelovanje je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici će biti odlučeni izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Pobjednik će biti nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki.

Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati, četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Za osobe s područja Pakraca i Lipika, molimo obratite se na niže navedene telefonske brojeve zbog daljnjih uputa.

Više informacija možete dobiti i na telefone 0800-200-069 i 034/311-563.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?