Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Vincelovo u Požegi 2018.

U Požegi danas borave brojni predstavnici Udruženja obrtnika i Obrtničkih komora iz cijele Hrvatske, s više od 200 sudionika, koji su predstavili svoje autohtone proizvode i specijalitete

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2056

Turistička zajednica Grada Požege, u suradnji s Obrtničkom komorom Požeško-slavonske županije, Udruženjem obrtnika Požega i Udruženjem Obrtnika Pakraca i Lipika, organizirala je danas Vincelovo u Požegi. Lijepo vrijeme pomoglo je da se i ove godine uspješno održi akcija koja povezuje jadransku i kontinentalnu Hrvatsku, pod nazivom „Zeleno-plavo“ i promocija proizvoda hrvatskog ribarstva pod nazivom „Riba Hrvatske, jedi što vrijedi“.

 

U Požegi danas borave brojni predstavnici Udruženja obrtnika i Obrtničkih komora iz cijele Hrvatske, s više od 200 sudionika, koji su predstavili svoje autohtone proizvode i specijalitete. Prije toga, u vijećnici Gradske kuće održan je Obrtnički forum, gdje je gradonačelnik Darko Puljašić primio predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, predsjednike Obrtničkih komora i Udruženja obrtnika te druge sudionike. O čemu se govorilo na sastanku donosimo uskoro.

Dragutin Ranogajec je i otvorio ovogodišnju manifestaciju Vincelova u Požegi te akciju „Zeleno-plavo“, a goste su pozdravili gradonačelnik Darko Puljašić, župan Alojz Tomašević  te predsjednik Županijske obrtničke komore Anto Bilobrk. Zajedno su potom potpalili i ovogodišnju vincelovsku vatru.

Uz šaroliku gastro i eno ponudu, za dobru atmosferu pobrinuo se ove godine glazbeni sastav Libreto band.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?