Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Započela izgradnja Poduzetničkog inkubatora

Početkom godine započeli su radovi na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi vrijednog 18,6 milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1229

Početkom godine započeli su radovi na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi vrijednog 18,6 milijuna kuna, čiji se završetak očekuje u proljeće iduće godine. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja, a u pratnji novinara obišao ih je danas gradonačelnik Darko Puljašić.

00:37 Darko Puljašić

Stanarima inkubatora će se omogućiti najam po povoljnijim uvjetima, kao i niz pratećih usluga: savjetovanje oko pokretanja posla, posredovanje u financiranju, pomoć pri razvijanju proizvoda i usluga, knjigovodstveno i porezno savjetovanje, edukacija poduzetnika početnika, savjetovanje i mentorstvo u upravljanju poslovanja i slične intelektualne i stručne usluge. Inkubator će ponudit svojim stanarima 10 uredskih prostorija opremljenih kvalitetnim uredskim namještajem i potrebnom računalnom opremom, coworking prostor, konferencijsku dvoranu opremljenu najsuvremenijom opremom, multifunkcionalnu dvoranu te 4 proizvodne hale veličine 144 m2.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?