Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Savjet mladih Požeško-slavonske županije svojim radom će doprinositi boljim uvjetima života za mlade

Nakon izbora predstavnika Savjeta mladih Požeško-slavonske županije, danas su izabrani predsjednik i zamjenik predsjednika

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1785

Na današnjoj konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Požeško-slavonske županije, za novog predsjednika na mandat od tri godine izabran je Dario Ivković iz Velike, a za potpredsjednika Dario Lončarević iz Kaptola. Uz njih, Savjet čini još devet predstavnika s područja cijele županije.

Savjet mladih savjetodavno je tijelo s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini te sudjelovanja mladih u javnom životu. Sjednicu je vodila predsjednica Skupštine Požeško-slavonske županije Josipa Miličević, a mlade je došao pozdraviti i župan Alojz Tomašević.

00:38 Alojz Tomašević

Tomašević vjeruje da će Savjet svojim prijedlozima i kritikama pomoći u stvaranjima uvjeta da mladi ljudi ostanu živjeti na ovim prostorima jer, smatra, nigdje nije ljepše nego u Hrvatskoj.

Novoizabrani predsjednik Dario Ivković rekao je da će Savjet nastojati svojim radom doprinositi ostanku mladih u županiji, da ovdje zasnuju obitelji te je pozvao da im se priključe u radu. Zamjenik predsjednika Dario Lončarević nada se da će Savjet mladih biti aktivan te da će iz njihovog rada nešto proizaći za mlade u Požeško-slavonskoj županiji.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?