Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Gradski proračun ne smije biti talac želja i osobnih interesa pojedinaca

Gradski proračun ne smije biti talac želja i osobnih interesa pojedinaca

U našu redakciju danas je pristiglo priopćenje SDP-a, koje potpisuje predsjednica Gradskog odbora SDP-a Požega Tamara Puač

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 886

U našu redakciju danas je pristiglo priopćenje SDP-a, koje potpisuje predsjednica Gradskog odbora SDP-a Požega Tamara Puač:

S početkom nove godine hrabro se nastavilo s realizacijom predizbornih obećanja, na štetu i na uštrb naših građana. Saga o upošljavanju podobnijih od podobnih nastavlja se i u ovoj godini i ne nazire joj se kraj. Rješavali su se tako u prvih šest mjeseci egzistencije vijećnika, pokoje tajnice u gradskim tvrtkama, analitičari…. skoro što je tko zamislio, a smatrao se „zaslužnim“, zasjeo je na gradski proračun.

Sada su na redu gradske ustanove, upošljavanje onih koji su već otpremnine „pokupili“ i sporazumno napustili iste ili onih kojima se zbog takvih zapošljavanja ukidaju čak i davno donesene pravomoćne kaznene presude. Ili, odlaze oni manje podobni, uz otpremnine, pola godine prije isteka mandata kako bi došli „sposobniji“ (podobniji).

Sve to uz blagoslov i uhljebljenički inženjering gradonačelnika. Koji svoje postupke, prema vlastitoj izjavi, pravda ulaganjem. Ulaganjem u očuvanje većine i stabilnosti unutar vlastitih redova.

SDP grada Požege smatra da su ulaganja nužna. Pogotovo u budućnost našega grada. I stava smo da ulaganja u budućnost je više od dvije stipendije za izvrsnost srednjoškolaca, ulaganja u budućnost su besplatni udžbenici, ulaganje u budućnost je sufinanciranje prijevoza srednjoškolcima s područja grada Požege, ulaganje u budućnost su stipendije gradskih tvrtki za deficitarna zanimanja srednjoškolcima i studentima, ulaganje u budućnost našega grada je stipendiranje srednjoškolca koji se školuju izvan našeg grada.

Ovo, gradonačelniče, što Vi radite zove se uhljebljivanje i korištenje proračuna u svrhu osobnog interesa podobnih pojedinaca. Dok Vi rješavate čestitke, želje i pozdrave zaslužnim i podobnijim od podobnih, budućnost našega grada sreću i normalne uvijete za život traži širom Europe.

Tamara Puač,

Predsjednica GO SDP-a Požega

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?