Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vi ste budućnost Požege, vidimo se nakon fakulteta

Grad Požega je tradicionalno u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana održao dodjelu stipendija Grada Požege

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1323

Grad Požega je tradicionalno u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana održao dodjelu stipendija Grada Požege. U 2018. godini bit će dodijeljeno 40 stipendija, a danas je svečano potpisan ugovor s 18 novih studenata i troje učenika. Ugovore je sa stipendistima potpisao gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:46 Darko Puljašić

Grad Požega je unazad četiri godine iznos studentske stipendije povećao sa 750 na 850 kuna po studentu, te je uveo stipendije za darovite srednjoškolce u iznosu od 400 mjesečno. Gradonačelnik Puljašić izrazio je nadu da će se iznos stipendija u budućnosti još povećati.

Studentske stipendije danas su dobili Leonardo Jukić, Kristina Ćukac, Marija Ivanović, Matko Tanjić, Ilinka Filipović, Domagoj Jozić, Elizabeta Vuković, Nikolina Grbavac, Petra Štulec, Nikolina Devčić, Dijana Pavliček, Dora Albreht, Josip Krip, Ana Lovrić, Ivona Soldo, Josip Matijašević, Robet Horvat i Žana Kajinić, dok su učeničku stipendiju dobili Ana Kerepčić, Jura Starčević i Marta Turina.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?