Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projekt „Svijet kroz dječje oči“ Društva Naša djeca Pleternica dobit će svoj četvrti nastavak

Cilj projekta je potaknuti djecu na aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici u skladu s njihovim slobodnim vremenom te pratiti i promicati ostvarivanje prava djeteta

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 797

Projekt „Svijet kroz dječje oči“ Društva Naša djeca Pleternica dobit će svoj četvrti nastavak. Voditeljica projekta Renata Matičević ističe da je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ove godine dodijelilo projektu 49.830 kuna, što je najveći iznos do sada.

00:40 Renata Matičević

Cilj projekta je potaknuti djecu na aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici u skladu s njihovim slobodnim vremenom te pratiti i promicati ostvarivanje prava djeteta. Voditeljica projekta Renata Matičević održat će jednom tjedno dvosatne kazališne radionice, dok će Edita Lombar, asistentica projektnih aktivnosti održavati medijske radionice. Radionice su podijeljene u dva ciklusa, a nakon svakog slijede kazališne predstave i promotivni spot za roditelje, kako bi ih upoznali s pravima djece.

Grad Pleternica osigurat će prostor za odvijanje radionica, a u nekoliko njih sudjelovat će djeca Udruge Osmjeh, povezujući tako u druženju djecu s posebnim potrebama i ostalu djecu.

Predstavljanju projekta bio je nazočan i zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić.

00:40 Domagoj Katić

Partner u projektu je Lokalni volonterski centar Pleternice Volontiraj s Osmjehom, koji će za volontere održati radionicu 27. prosinca od 17 sati u Centru udruga.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?