Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Isus u pješačkoj" - karitativna akcija mladih Župe sv. Terezije Avilske u Požegi

"Isus u pješačkoj" - karitativna akcija mladih Župe sv. Terezije Avilske u Požegi

Akcija će se održati u subotu 9. prosinca od 10 do 12 sati, u pješačkoj zoni (križanje Ulice Sv. Florijana i Ulice D. Lermana).

Autor: RVA
Fotografija: Plakat
Datum:
Broj pregleda: 524

Mladi Župe svete Terezije Avilske u Požegi (katedralna župa) i župna molitvena zajednica Srce Marijino uz potporu Molitvene zajednice S Marijom za život u subotu 9. prosinca će od 10 do 12 sati, u pješačkoj zoni (križanje Ulice Sv. Florijana i Ulice D. Lermana) održati karitativnu akciju pod nazivom „Isus u pješačkoj“.

Akcijom žele prikupiti dobrovoljne priloge ljudi dobre volje za pomoć jednoj siromašnoj obitelji sa šestero djece. Volonteri će posjetiteljima nuditi kuhano vino, čaj, kolači, palačinke, rukotvorine te prodavati ulaznice za duhovni humanitarni koncert „Božić u nama“ koji će se održati u petak, 22. prosinca 2017. s početkom u 19,30 sati s istom karitativnom nakanom.

Cijela akcija bit će popraćena duhovnim adventskim pjesmama mladih. Mladi Župe svete Terezije Avilske pozivaju sve da im se pridruže i budu dionici dobroga adventskog raspoloženja i otvorena srca za pomoć bližnjemu u potrebi!

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?