Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Germanska Nova Medicina: Bolest ne postoji

Predavanje dr. Saše Tešića na temu „GNM - Germanske Nove Medicine“, okupilo je jučer dosta zainteresiranih u požeškog Gospodarskoj komori

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1834

Predavanje dr. Saše Tešića na temu „GNM  - Germanske Nove Medicine“, okupilo je jučer dosta zainteresiranih u požeškog Gospodarskoj komori. Kroz više od tri sata zanimljivog predavanja o GNM te komunikaciju sa sudionicima, predstavljen je ovaj oblik znanosti, koji liječenju pristupa na način cjelovitog promatranja živog bića.

Prema riječima dr. Tešića, GNM je empirijska prirodna znanost koja obuhvaća cjelokupno područje medicine. Utemeljitelj je dr. med. Ryke Geerd Hamer, čije je otkriće nastalo na temelju vlastitog iskustva, točnije; posljedično oboljenju od raka uslijed nenadane smrti sina Dirka. Germanska Nova Medicina je 1998. godine demonstrirana, testirana i službeno potvrđena na 35 ustanova diljem svijeta. Ona predstavlja sveobuhvatan i logičan sustav koji se temelji na principu cjelovitosti pristupa promatranja živih bića te, znajući uzrok i posljedicu svake tzv. bolesti, istovremeno ukazuje na terapiju.

GNM ne samo da egzaktno opisuje medicinsko biološke povezanosti živog organizma i cjelinu psihe, mozga i organa, već daje i embriološko-ontogenetsko objašnjenje lokacije pojedinačnih povezanih centara u mozgu, budući da su sve promjene psihe i organa povezane i koordinirane od strane mozga.

„U GNM ono što smo do sada podrazumijevali pod bolešću, smatrali „zloćudnim“, u stvarnosti ne postoji. GNM počiva na Pet bioloških zakona koji objašnjavaju uzrok, tijek i prirodno izlječenje svih tzv. bolesti. Pet bioloških zakona predstavlja jedno novo poimanje života, naših mogućnosti i potreba, te razumijevanje biologije i procesa iz naše okoline“.

Detalje o ovoj temi i Pet bioloških zakona možete pogledati OVDJE.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?