Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projektom Sudjeluj s Radošću uključujemo mlade s područja Pleternice u gospodarske, političke i društvene aktivnosti

Projektom Sudjeluj s Radošću uključujemo mlade s područja Pleternice u gospodarske, političke i društvene aktivnosti

„Sudjeluj s radošću“, naziv je projekta Udruge za pomoć djeci i mladima „Radost“ iz Pleternice, koji je javnosti predstavljen prijepodne u Gradskoj kući Grada Pleternice

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2233

„Sudjeluj s Radošću“, naziv je projekta Udruge za pomoć djeci i mladima „Radost“ iz Pleternice, koji je javnosti predstavljen prijepodne u Gradskoj kući Grada Pleternice.

Udruga Radost u proteklih pet godina pomogla je pri uređenju više dječjih igrališta u naseljima s područja grada Pleternice, rekao je predsjednik udruge Darinko Soldo, a partneri na ovom projektu su im Grad Pleternica te Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Predstojnica požeškog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Jasminka Antunović se zahvalila na partnerstvu te najavila tri informativne tribine, koje će njihovi djelatnici odraditi kroz projekt s 30 učenika, savjetovanjem o profesionalnom usmjeravanju nakon osnovne škole.

Gradonačelnicu Pleternice Antoniju Jozić veseli još jedna suradnja s Udrugom Radost.

00:47 Antonija Jozić

Projekt će sa 115.000 kuna financirati Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, trajat će deset mjeseci i namijenjen je osobama od 15 do 30 godina starosti. Voditelj projekta je Tomislav Stojčević, koji je kao ciljeve projekta istaknuo uključivanje mladih u gospodarske, političke i društvene aktivnosti u Pleternici, kako bi spoznali svoju važnost i ulogu u lokalnoj zajednici.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?