Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

  Članovi Streljačkog kluba "Požega" uspješni na turnir olimpijskih nada zračno oružje za juniore u Čakovcu.

Članovi Streljačkog kluba "Požega" uspješni na turnir olimpijskih nada zračno oružje za juniore u Čakovcu.

Gašpar Klarić je osvojio brončanu medalju u pištolju. Dok su Antonio Burić i Anđelko Prskalo ostvarili svoje osobne rekorde i zauzeli 7. i 8 mjesto, uspjeh je tim bolji jer su sva trojica još kadeti.

Autor: RVA/SK Požega
Fotografija: SK Požega
Datum:
Broj pregleda: 385

U Čakovcu je u subotu održan 1. turnir olimpijskih nada zračno oružje za juniore.

Sudjelovali su strijelci iz 14 klubova Hrvatske, među njima i članovi Streljačkog kluba "Požega" u gađanju zračnim pištoljem.

Iako se nije očekivao nekakav veliki rezultat jer su nastupili svi najbolji juniori Hrvatske, Gašpar Klarić je osvojio brončanu medalju u pištolju.

Dok su Antonio Burić i Anđelko Prskalo ostvarili svoje osobne rekorde i zauzeli 7. i 8 mjesto, uspjeh je tim bolji jer su sva trojica još kadeti. Pred strijelcima je sad 2. kolo 1.B hrvatske lige.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?