Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Gotovo stotinu brodara iz Dalmacije „plovi“ Panonskim morem

Gotovo stotinu brodara iz Dalmacije „plovi“ Panonskim morem

Od četvrtka do nedjelje na području Požeštine boravi vlasnik renomirane turističke agencija ID RIVA Selimir Ognjenović s gotovo stotinu hrvatskih brodara koji su naš kraj posjetili kako bi se upoznali s turističkim potencijalima ovog područja

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1108

Od četvrtka do nedjelje na području Požeštine boravi vlasnik renomirane turističke agencija ID RIVA Selimir Ognjenović s gotovo stotinu hrvatskih brodara koji su naš kraj posjetili kako bi se upoznali s turističkim potencijalima ovog područja. Sve je počelo prije nešto više od godinu dana kada je Selimir Ognjenović dobio nagradu Hrvatske turističke zajednice za životno djelo i posvetio je upravo razvoju turizma u Slavoniji i Baranji odnosno, kontinentu.

Danas ga je u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Požege Darko Puljašić, uz prisustvo direktorice TZ Grada Požege Silvije Podoljak te Thomas i Lea Pandžića ispred Zlatnog luga.

„Nastavit ćemo privlačiti i pomagati svim ljudima dobre volje koji prepoznaju Slavoniju, a Požega je u srcu Slavonije, destinacija od koje treba sve početi i gdje treba sve završavati“, rekao je gradonačelnik.

00:39 Darko Puljašić

ID RIVA Tours ima dugogodišnje iskustvo te su među tri najveća turoperatora koji dovode goste s njemačkog govornog područja u Hrvatsku, a u sklopu svog poslovanja izdaju i kataloge specijalizirane za privatni smještaj, pri čemu se u novom izdanju po prvi puta pojavljuju Slavonija i Baranja kojima direktor Ognjenović želi pokloniti posebno mjesto. U međuvremenu je pokrenuta i inicijativa organizacije Dana Hrvatskog turizma u Slavoniji, dok su prije tri tjedna Zlatni lug i TZ Grada Požege gostovali na jednom od brodova u Malom Lošinju i predstavljali tri dana Slavoniju mještanima, gostima, turističkim djelatnicima, direktorima raznih poduzeća, turističkih zajednica i medija.

 „Turizam je moguć, kada se njemu jednom sistematski pristupi“, smatra Ognjenović.

00:41 Selimir Ognjenović

Slavonija je stavljena u brošuru distribuiranu u 5700 turističkih agencija, a zadnja rotacija glavnog kataloga ide u 430 tisuća primjera i dijeli se na 75 tisuća njemačkih privatnih adresa.  „Požegu sam izabrao uz brodare s kojima surađujemo, oni su sada tu i vjerujem kako će postati vrlo jaki vaši ambasadori u sredinama u kojima se kreću, jer našim kretanjem krenut će i kretanje stranih gostiju“, rekao je Ognjenović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?