Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

O psihološkom nasilju među tinejdžerima se premalo govori

O psihološkom nasilju među tinejdžerima se premalo govori

„O ljubavi, spletkama i svemu pomalo“, naslov je zanimljive knjige koju je prijepodne u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega predstavila autorica Vlasta Golub

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 1443

„O ljubavi, spletkama i svemu pomalo“, naslov je zanimljive knjige koju je prijepodne u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega predstavila autorica Vlasta Golub.

Ideju za svoj književni prvijenac autorica je dobila nakon incidenta koji se dogodio njenoj kćerki tinejdžerici. Knjiga govori o problemu vršnjačkog nasilja psihološkog tipa, s kojim se mladi susreću na dnevnoj razini, a o čemu se nedovoljno govori.

Publika današnjeg predstavljanja bili su učenici prvog razreda požeške Katoličke gimnazije. Autorica ističe da je na predstavljanjima ostvaruje dobru interakciju s djecom, koja prepoznaju sebe ili prijatelje u knjizi.

00:18 Vlasta Golub

Kao rješenje autorica vidi komunikaciju i iznošenje problema u javnost. Knjigu bi iduće godine trebalo na svoju scenu staviti i sisačko kazalište, a Golub priprema i novi roman, također namijenjen tinejdžerima.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?