Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pobjednice županijskog natjecanja u čitanju naglas su Tara Matijević i Petra Čuljak iz Cesarićeve škole

Pobjednice županijskog natjecanja u čitanju naglas su Tara Matijević i Petra Čuljak iz Cesarićeve škole

U Čitaonici požeške Gradske knjižnice prijepodne je održano županijsko natjecanje u čitanju naglas za učenike osnovnih škola

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 916

U Čitaonici požeške Gradske knjižnice prijepodne je održano županijsko natjecanje u čitanju naglas za učenike osnovnih škola. Na natjecanje su se ove godine prijavile svega četiri škole s područja županije: Ivana Gorana Kovačića iz Velike, Vilima Korajca iz Kaptola, Dobriše Cesarića iz Požege te Braće Radić iz Pakraca. 

Učenici su bili raspoređeni u dvije kategorije, od 3. do 5. te od 6. do 8. razreda, a pobjednici su ove godine iz Osnovne škole Dobriše Cesarića, u mlađoj kategoriji Tara Matijević, a kod starijih Petra Čuljak.

Ovo je četvrti puta da Požeško-slavonska županija sudjeluje u ovom natjecanju u organizaciji Gradske knjižnice Požega i Stručnog aktiva školskih knjižničara. Prošle godine je naša predstavnica Marija Ljubica Nosić iz kaptolačke osnovne škole osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju u Sisku.

Glavni organizator natjecanja je i ove godine Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak, a završnica će se održati u Sisku krajem studenog.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?