Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić s učenicima Katoličke osnovne škole zasadila osam stabala jabuka

Izdavačka kuća Profil Klett, u sklopu akcije sadnje stabala u dvorištima škola pod nazivom „Želim stablo“, danas je posjetila Katoličku osnovnu školu

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1198

Izdavačka kuća Profil Klett, u sklopu akcije sadnje stabala u dvorištima škola te biljaka u učionicama u cijeloj Hrvatskoj pod nazivom „Želim stablo“, danas je posjetila Katoličku osnovnu školu u Požegi, koja je podržala ovaj edukativno-ekološki projekt.

Tom je prigodom u vrtu koje uređuje škola posađeno osam sadnica patuljaste jabuke, a učenicima i njihovim učiteljima dali  su praktične savjete uz sadnju i daljnju brigu o sadnicama. Cilj ove akcije je spoznati pravu vrijednost svakog stabla za okoliš, zajednicu i pojedinca. Također jedan od ciljeva je i poboljšati zrak koji djeca udišu u školi te potaknuti na racionalno korištenje papira, na način da se što je moguće više koriste digitalne alternative.

Izdavačka kuća ovom akcijom nastavlja svoj iznimno uspješni projekt u osnovnim školama „Želim stablo“, a u okviru akcije Profil Klett je do danas donirao više od 1.600 stabala osnovnim školama diljem Hrvatske, od čega oko 400 na području Slavonije.

Stabla su zasadili učenici i učitelji Katoličke osnovne škole u Požegi, u čemu im je pomogla najpoznatija hrvatska vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić te djelatnici Profil Kletta.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?