Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Željko Grgić preuzeo dužnost načelnika Policijske uprave požeško-slavonske

Željko Grgić preuzeo dužnost načelnika Policijske uprave požeško-slavonske

Poručio je policijskim službenicima da zakoni vrijede za sve, bez obzira radi li se o policijskom službeniku, osobi na poziciji, nečijem bratu ili sestri

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2368

Željko Grgić preuzeo je dužnost načelnika Policijske uprave požeško-slavonske. Takvo rješenje prošlog tjedna donio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, a ono je danas stupilo na snagu.

Nakon provedenog internog oglasa, Povjerenstvo za odabir utvrdilo je da su četiri prijavljena kandidata ispunjavala formalne uvjete, nakon čega su upućeni na testiranje te razgovor s Povjerenstvom. Na temelju rang-liste prema ukupnom broju bodova, Željko Grgić ostvario je najbolji rezultat i prvo mjesto na listi. Osim njega, kandidati su bili dosadašnji načelnik Dario Dasović, Dalibor Bauer te Anto Franjić.

Predstavljanju novog načelnika bio je nazočan zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez, koji je za Grgića imao samo riječi hvale.

00:31 Dražen Vitez

Od novog načelnika se očekuje da bude proaktivan u radu, promiče komunikaciju sa svim institucijama na području županije te da ima vremena za svoje suradnike.

Željko Grgić je opće stanje na području policijske uprave procijenio zavidnim. Nastojat će približiti se građanima, slušati njihove ideje, uključiti ih u preventivne aktivnosti ali slušati i njihove primjedbe. Posebno je istaknuo i poručio policijskim službenicima da zakoni ove države vrijede za sve.

00:29 Željko Grgić

„Naša dužnost je postupati prema svima jednako i osigurati građanima sigurnost, jer mi smo ovdje zbog građana i to je put kojim ćemo ići“, zaključio je Željko Grgić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?