Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Ljekarnu Škoko u Požegi posjetili mališani DV Cvjetna livada

Uz živu i veselu atmosferu koja je vladala ljekarnom, mališani su imali su priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan u ljekarni i što sve rade farmaceuti.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2024

29. listopada obilježava se kao Hrvatski dan ljekarni, koji je simboličan po prvom spomenu ljekarne na području Hrvatske, u Trogiru 1271.

Obilježavanje tog dana je osmišljeno radi promicanja ljekarništva i ljekarničke struke u javnosti te ljekarne kao mjesta, gdje se uz izdavanje lijekova i drugih proizvoda za zdravlje, mogu dobiti stručni savjeti o pravilnoj i racionalnoj uporabi lijekova, očuvanju zdravlja, prevenciji bolesti i poboljšanju kvalitete života

Hrvatski dan ljekarni simbolično je obilježen danas na najljepši mogući način u Ljekarni Škoko u Požegi, posjetom mališana DV Cvjetna livada. Uz živu i veselu atmosferu koja je vladala ljekarnom, mališani su imali su priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan u ljekarni, što sve rade farmaceuti, a magistar Jura Kordovan djeci je mjerio temperaturu.

Neki su se na trenutak našli u ulogama pacijenata, a neki u ulogama pravih ljekarnika te svojim tetama iz vrtića mjerili tlak, za koji kažu da im je odličan!

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?